Revoluția bolșevică din 1917- autentică și astăzi (Galerie foto by Marian Cepoi)

Circa 200 de simpatizanția ai Partidului Comuniștilor marchează 95 de ani de la lovitura de stat din 7 noiembrie 1917. ,,Este o dată importantă pentru întreaga omenire care ne servește drept exemplu și astăzi,” a spus deputatului comunist Sergiu Sârbu.

 

Simpatizantă a partidului comuniștilor merge să depună flori la monumentul bolșevicului Vladimir Lenin. ,,În comunism ne-am născut, în comunism vrem să murim” susține o bătrână prezentă la eveniment.

 

La evenimet au participat cca. 30 de tineri din partea organizației de tineret a partidului Comuniștilor, numit Comsomol. În adresarea față de tineri, liderul PCRM, Vladimir Voronin a spus ,,nu trebuie de cedat nici un tînăr liberalilor și naționaliștilor. Tinerii trebuie aduși la noi în comsomol și educați pe potrivă”.

 

Conducerea, membri și sipatizanții partridului comuniștilor depun flori la monumentul liderului bolșevic Vladimir Lenin din capitală.

La comemorarea zilei de 7 noiembrie au venit persoane nostalgice după URSS chiar dacă se deplasează cu ajutorul cârjelor. ,,Nu putem să nu venim și să cinstim amintirea acestui mare erou și a acestei sărbători” spune unul din persoanle cu dizabilități locomotore prezentă la eveniment.

Liderul PCRM, Vladimir Voronin explică celor prezenți că revoluția din 1917 a avut influență pozitivă asupra omenirii. ,,Revoluţia din Octombrie este una din cele mai marcante pagini ale istoriei. Întodeauna au fost şi vor exista oameni care s-au opus ideilor soicialiste, au fost greutăţi însă ele au adus schimbări pe care le resimţim şi noi", a spus Voronin.

Circa 200 de simpatizanția ai Partidului Comuniștilor marchează 95 de ani de la lovitura de stat din 7 noiembrie 1917. ,,Este o dată importantă pentru întreaga omenire care ne servește drept exemplu și astăzi,” a spus deputatului comunist Sergiu Sârbu.Liderul Partidului Comuniștilor, Vladimir Voronin răspunde membrilor și simpatizanților partiduli la întrebarea ,,ce va fi mai departe”.

Vladimir Voronin, președintele PCRM răspunde la o întrebare confidențială adresată de o doamnă prezentă la eveniment. Referindu-se la recentele plecări din PCRM, Voronin a declarat pentru presă că ,,că doamnele nu tradează niciodată”.

În cadrul evenimentului, Vladimir Voronin a înmânat carnete de membru de partid mai multor tineri nou aderați la PCRM. ,,Media de vârstă a partidului nostrum este de 38 de ani, PCRM este cel mai tânăr partid din RM” a mai spus Voronin.

Advertisements

About alina23

Optimista incurabila
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s