Galerie Foto: 7 noiembrie în sufletul comuniștilor

În jur de 200 de simpatizanți și membri PCRM au marcat ziua de 7 noiembrie la monumentul lui Lenin. Pentru majoritatea din ei această zi înseamnă marea schimbare.

Greu, într-un picor și 2 cîrje, dar a venit la eveniment pentru a sărbători în rînd cu patrioții comuniști ce-a de-a 94-a aniversare de la lovitura de stat. Cu trup și suflet și-a dedicat întreaga viață partidului comunist.

Președintele PCRM, Vladimir Voronin, a ținut să vorbească despre importanţa istorică a zilei de 7 noiembrie chiar lîngă monumentul idolului său V.I.Lenin. Discursul său a fost în limba rusă fiind înțeles de majoritatea simpatizantilor comunisti

Pensionarii au ținut să fie printre primele rînduri la manifestarea organizată de PCRM, ei au ascultat cuminți discursul și laudele primite de liderul PCRM.

Cu bucurie în suflet și garoafe roșii în mîini cei prezenți la eveniment, în semn de recunoștință și respect față de partidul comunist au scandat "Ura,ura,ura".

Valdimir Voronin a înmânat carnete de partid unor tineri simpatizanți. Liderul PCRM susține ca partidul său este tânar, cu o medie de vîrsta a membrilor de 38 de ani.

Înghesuiți, ritualul depunerii de flori nu a lipsit. Simpatizanții comuniști l-au slăvit pe Lenin cu depunere de flori la monumentul său. Garoafele roșii au fost de neînlocuit, fiind considerate simbol comunist.

Lenin va rămîne viu în inimile tuturor comuniştilor de pretutindeni

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Galerie Foto: 7 noiembrie în sufletul comuniștilor

  1. Pingback: “Lumina lui octombrie încă nu s–a stins” | ssaj2011

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s